rockintervju.se ett år

Ovan bild är originalheadern till rockintervju.se ifrån 2009

Ett år går fort när man har roligt. Imorgon firar rockintervju.se ett år då första intervjun gick online 20191001. Med hjälp av Jonas Rydén fick rockintervju en layout enligt de ursprungliga idéerna som fanns redan 2009. Jonas, som idag dessutom jobbat lite med skivomslag, har varit en ständig hjälp när det kommit till det grafiska samt kommit med en del tips med artister att kolla upp.


Då var jag skribent och delägare på planetaor.com där vi jobbade just med AOR och melodic rock. Själv kände jag med längre tiden gick att jag gillar så mycket mer än bara AOR och melodic rock så att skriva om andra genrés kändes naturligt. Med det sagt registrerade jag webbdomänen rockintervju.se runt 2010 men allteftersom det rann ut i sanden släppte jag namnet.


Nio år senare då jag valt att kliva av ifrån planetaor.com föddes idén om att återuppta det gamla domännamnet som fortfarande var ledigt och fokusera på just intervjuer. Idag har det hunnits med att göra en mängd intervjuer och krönikor där även gästskribenter förekommit. Rockintervju.se söker fler skribenter som vill bevaka svensk musik inom genrerna Blues, Rock, Hård Rock och Metal är du nyfiken på hur en platta blivit till eller kanske varför ett band har det sound det har kan du själv få möjlighet att ställa de frågorna hör av dig till mig i så fall på mathias@rockintervju.se